Een gezonde basis

Parodontitis en multi-causaliteit

  • vanaf € 25,00 incl. BTW
Parodontitis en multi-causaliteit

U kunt de webinar gedurende 2 weken terugkijken. De link naar de webinar ontvangt u binnen een werkdag per mail na het afronden van uw bestelling.

Let op: Bent u lid, log dan eerst in alvorens uw bestelling te plaatsen. 


Prof.dr. G.A. van der Weijden (parodontoloog NVvP - Utrecht) en drs. M. van der Zwet (tandarts - bestuurslid NVvP) voeren de discussie over Parodontitis en multi-causaliteit: een kijkje achter de schermen van de wetenschap!

Wat is het effect van parodontitis op de rest van het lichaam en omgekeerd? Dit zijn onderwerpen die de laatste jaren veel aandacht krijgen in de wetenschappelijke literatuur. De vraag die we in deze webinar zullen beantwoorden is of de relatie tussen systemische aandoeningen en tandvleesproblemen voldoende door de wetenschap wordt onderbouwd. Met een uitstapje naar de wetenschapsfilosofie zal gekeken worden hoe we associaties (de 'systemic link') moeten interpreteren. 
Het webinar geeft een handvat om de verschilldende factoren die betrokken zijn bij de etiologie van parodontale aandoeningen een plek te geven. In hoeverre bevestigen asscociaties ook causaliteit? Het webinar geeft een verfrissende kijk op hoe wetenschap in de praktijk kan worden gebracht.

Onderstaande prijzen zijn incl. BTW 
  Lid   Niet lid
   € 25,00    € 45,00