Gezond fundament

Hollandse Avond donderdag 21 juni 2018 Tobacco Theater Amsterdam!

 

           

Hét ultieme praktijkuitje van 2018 boekt u bij de NVvP!

Lekker loungen of volop swingen - in verschillende sfeervolle ruimtes vol kleur en muziek - , verrassende acts en natuurlijk overheerlijk eten en drinken: de Hollandse Avond van EuroPerio9 heeft een trendy metamorfose ondergaan. Kosten nog moeite zijn gespaard om alle aanwezigen op 21 juni aanstaande in het Amsterdamse Tobacco Theater het ultieme clubgevoel te laten ervaren. Het Tabacco theater is uitgeroepen tot meest inspirerende locatie van 2018 en Dennis Huwaë van Tabacco is tot meest talentvolle kok 2018 de Gault Millau uitgeroepen. Een feest waar nog lang over zal worden nagepraat!

Natuurlijk is er een heerlijk diner en zijn er talloze verrassingsacts. Kortom: een meer dan avondvullend programma en dat alles voor slechts € 65 per persoon. Wat een fantastische manier om uw team te belonen voor haar inzet in uw praktijk!

Internationale allure

Een feest zoals u dat zelf altijd al voor uw gasten heeft willen organiseren, op een toplocatie in hartje Amsterdam: dàt is de vernieuwde Hollandse Avond van Europerio9. De naam doet het evenement eigenlijk tekort: dit is een feest met internationale allure.

Het ultieme clubgevoel

De ontvangst zal vanaf 19:30 zijn, De Grand Opening vangt om 20:00 uur aan evenals het walking dinner!  De sfeer is warm, intiem, luxe en toch heel toegankelijk. Verdeeld over diverse ruimtes in het Tobacco theater, elk met eigen atmosfeer, kunt u genieten van een walking dinner (in de rij staan voor uw eten is zó 2017!). Dankzij de diverse verrassingsacts valt er in elke ruimte wel iets te beleven. Verschillende dj’s en een super live band zorgen voor de muzikale omlijsting; wie wil dansen, kan z’n hart ophalen. Maar ook voor relaxed loungen of bijpraten met collega’s zijn diverse luxe ruimtes ingericht. Op elke plek ervaart u het ultieme clubgevoel. En de consumpties? Daar kunt u vanzelfsprekend onbeperkt van genieten.

Slechts € 65,- p.p. all in!

Sfeervol, culinair, verrassend entertainment en dat alles dus voor slechts € 65,- per persoon. Organiseerde u ooit eerder zo makkelijk en snel zo’n volledig verzorgde teamavond tegen deze aantrekkelijke prijs?!
We durven het gerust te stellen: dit wordt hèt praktijkuitje van 2018.
Meld uw team aan en weet u verzekerd van een avond waar in uw team nog lang over nagepraat gaat worden…

Voor slechts €65,- p.p. feest, diner en drinken in een luxe ongedwongen sfeer in Amsterdam! Schrijf u   hier in.

?

 


Dé ontmoetingsplek voor alle Nederlandse deelnemers!

Corendon Vitality Hotel Amsterdam

 
Boek vóór 26 april een overnachting in het NVvP Hotel en maak kans op een upgrade naar de Boeing 747 suite en geniet van een 50 minuten durende droomvlucht naar keuze in de flight simulator mét een piloot! Wij bieden de mogelijkheid aan om de laatste 20 kamers voor het lage tarief aan te bieden inclusief alle faciliteiten. De kamers zijn  hier te boeken of bel 020 - 820 78 20 onder vermelding van NVvPovernachting
 

€97,50 per persoon per nacht op basis van twee persoonskamer

Toeslag éénpersoonskamer €85,-

* Luxe ontbijtbuffet
* Gratis parkeren
* Gratis gebruik luxe SPA
* Gratis Wifi
* Fietshuur gereduceerd tarief

 

?Corendon Vitality Hotel, Aletta Jacobslaan 7, 1066 BP Amsterdam

* Geldig van 20 t/m 22 juni 2018
* Mits vóór 15 maart 2018 geboekt
* Exclusief toeristenbelasting

 

Privacy Polis     Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn  T 0229 540 148  E info@nvvp.org

Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn 
T 0229 540 148  F 0229 543 467 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl