Fundamenteel online

Columns

woord van de voorzitter | 14 december 2017
Vijftig nieuwe jonge leden in de afgelopen twee maanden, een nieuw bestuurslid én een nieuwe hoofdredacteur van Fundamenteel: de belangstelling van jonge vakgenoten voor de NVvP is ongekend. Daar ben ik blij mee, juist de combinatie van ‘gevestige orde’ en ‘jonge honden’ houdt onze vereniging krachtig en aantrekkelijk. De interesse voor ons recente najaarscongres bewijst dat: ruim 450 deelnemers maakten ‘Perio on the Move’ tot een groot succes. We sluiten 2017 dan ook positief af en beginnen vol vertrouwen aan 2018.
Woord van de voorzitter | 27 juni 2017

Een gezond parodontium staat centraal bij alles wat wij als wetenschappelijke vereniging doen. Dat zal u niet verbazen. Logisch dus dat we vol spanning uitkijken naar EuroPerio9, het congres dat volgend jaar juni in Amsterdam plaatsvindt en waarbij de NVvP nauw betrokken is. Het programma is zo goed als rond en ik kan u verzekeren: het wordt een topcongres. EuroPerio9 gaat nummer 8 absoluut overtreffen, dus reserveert u de datum beslist in uw nieuwe agenda: 20-23 juni 2018.

 

Woord van de voorzitter | 15 januari 2017

Geduld is een schone zaak èn wordt vrijwel altijd beloond. In ons geval tenminste wel, want met gepaste trots schrijf ik het editorial in de eerste digitale Fundamenteel! In deze digitale nieuwsbrief treft u korte tekstjes, die u ongetwijfeld ‘triggeren’ om verder te lezen. Dat doet u vervolgens op onze totaal vernieuwde site, waar Fundamenteel een eigen plek gekregen heeft. Ook in 2017 zullen we op allerlei manieren de parodontale en peri-implantaire gezondheid promoten! 

Columnist Otto Nelemans neemt afscheid | 15 januari 2017

Zes jaar lang legde Otto Nelemans vier keer per jaar het tandheelkundige veld onder de loupe. Beschouwend, lovend, waar mogelijk humoristisch en hier en daar overgoten met een vleugje zelfspot. In zijn laatste Fundamenteel-column presenteert Otto zijn motto vanaf nu: “Je bent pas een vent met minstens één stent.”

Privacy Polis     Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl