Gezond fundament

"Dit congres is ongeëvenaard"

EuroPerio9 zoveel mogelijk promoten: dat verzoek kreeg parodontoloog Nicky Beukers eerder dit jaar vanuit de NVvP. Als EP9-ambassador is ze daar volop meebezig. "Er zijn zó veel redenen om dit congres te bezoeken".

 

Parodontoloog Nicky Beukers werkt in twee parodontologiepraktijken, verricht onderzoek op ACTA én is sinds dit jaar namens de NVvP de ambassadeur voor EuroPerio9. Wat houdt die functie in? Feitelijk ben ik gevraagd om het congres zó veel mogelijk in Nederland te promoten. Elke deelnemende vereniging binnen de EFP heeft zo'n 'EP9-ambassador' aangesteld. Ik ben hiervoor door het NVvP-bestuur benaderd en vond het niet alleen een eer, het leek me tevens een leuke nevenfunctie. Het vorige EuroPerio-congres in Londen was fantastisch, ik zet me graag in om dit congres in Nederland tot een minstens even groot succes te maken."

Breed oppakken

Voor de promotieactiviteiten ontvangt Nicky het nodige materiaal vanuit de EFP, denk aan flyers, posters, sheets die bij Power Pointpresentaties gebruikt kunnen worden of EFP-nieuwsbrieven voor NVvP-leden. "Ik gebruik dit materiaal onder andere voor posts op social media of voor publicaties in Fundamenteel. Daarnaast ben ik aanwezig op relevante congressen, waar ik onze doelgroep kan attenderen op EuroPerio9. Inserts in congrestassen of tijdschriften zijn ook een optie, ik probeer dit zo breed mogelijk op te pakken. Suggesties zijn welkom, hoe meer promotie, hoe beter."

EFP-Village

Maar er is meer. Op EuroPerio9 komt er bijvoorbeeld een EFP-Village, waar alle deelnemende verenigingen in een stand hun land presenteren. "Vanuit onze vereniging denk ik mee over inrichting van onze stand. Daarnaast ben ik in 2018 wederom betrokken bij de organisatie van de European Gum Health Day. Ook dat is weer een leuke uitdaging."

Top of the bill

Tot slot: waarom mag EuroPerio9 niet gemist worden? "Er zijn zóveel redenen om dit congres te bezoeken. Het wetenschappelijke programma is top of the bill en alle sociale aspecten zijn fantastisch. Collega's uit binnen- en buitenland ontmoeten, het galadiner op zaterdag en natuurlijk de Hollandse Avond: dit congres is met recht ongeëvenaard. Dat wil je niet missen."

 

 

 

 


Privacy Polis     Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn  T 0229 540 148  E info@nvvp.org

Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn 
T 0229 540 148  F 0229 543 467 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl