Gezond fundament

Dr. Dagmar Else Slot ontvangt prestigieuze IADR Young Investigator Award 2019

De Young Investigator Award, gesponsord door P&G Professional Oral Health, is in het leven geroepen om jonge onderzoekers in alle wetenschappelijke tandheelkundige disciplines te stimuleren. Dr. Dagmar Else Slot krijgt deze Award vanwege haar grote inzet voor de wetenschap in de relatief korte tijd die zij werkzaam is als onderzoeker. Zij is onder andere (mede)auteur van meer dan 100 peer-reviewed internationale PubMed-geïndexeerde publicaties, inclusief ruim 50 systematische reviews, op het gebied van evidence-based tandheelkunde met een focus op preventie van parodontale aandoeningen en dagelijkse mondverzorging.
 
De prijs
De prijs bestaat uit een geldbedrag plus plaquette en vormt één van de 17 IADR Distinguished Scientist Awards. De winnaar krijgt gedurende twee jaar bovendien een plek in de IADR Board of Directors. Dr. Dagmar Else Slot bekleedt deze functie vanaf 22 juni aanstaande, na het slot van de IADR General Session.
 
IADR
De International Association for Dental Research is een nonprofit organisatie met wereldwijd meer dan 11.400 leden. De IADR richt zich op 1) het wereldwijd ondersteunen van onderzoek en vergroten van kennis inzake mondgezondheid, 2) het ondersteunen en vertegenwoordigen van de gemeenschap die zich bezighoudt met mondgezondheid en 3) het faciliteren van communicatie en de toepassing van de onderzoeksresultaten.
Meer weten: www.iadr.org

Privacy Polis     Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl