Gezond fundament

NVvP - Oral B® - Onderzoeksprijs voor Laura Ziukaite

In totaal werden achttien onderzoeken ingediend, waaruit vijf nominaties volgden. Diabetes mellitus en parodontitis zijn beiden complexe chronische ziekten met een veronderstelde bidirectionele relatie. Laura Ziukaite deed een systematische review en onderzocht daarmee verhouding tussen patiënten met en zonder parodontitis en het al dan niet hebben van diabetes mellitus. Laura Ziukaite is tandarts-parodontoloog bij de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie in Arnhem en werkt daarnaast aan haar promotie bij ACTA (sectie Parodontologie). Lees hier het artikel.

 Diabetes mellitus en parodontitis zijn beiden complexe chronische ziekten met een veronderstelde bidirectionele relatie. Laura Ziukaite deed een systematische review en onderzocht daarmee verhouding tussen patiënten met en zonder parodontitis en het al dan niet hebben van diabetes mellitus. 

Laura Ziukaite is tandarts-parodontoloog bij de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie in Arnhem en werkt daarnaast aan haar promotie bij ACTA (sectie Parodontologie).


Privacy Polis     Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl