Gezond fundament

NVvP Voorjaarscongres 2020 NVvP4U GAAT NIET DOOR

Unieke congresdag voor het hele team!

3 april 2020

Congressen die u met uw totale praktijkteam kunt bezoeken, zijn er niet zo veel. Het NVvP voorjaarscongres 2020 brengt hier verandering in: NVVP4U biedt educatie en ontspanning voor het héle dental team. Het congres opent met een primeur: de eerste introductie van de nieuwe richtlijn parodontologie voor de algemene praktijk.
In samenwerking met de vaste partners heeft de NVvP een gevarieerd congresprogramma samengesteld, dat inspeelt op de uiteenlopende interesses van uw praktijkmedewerkers. Diverse lezingen, sessies en workshops behandelen een veelzijdig palet aan aandachtsgebieden uit de praktijk: van parodontologie tot teamwork. 
 
Primeur
De openingslezing mag met recht een primeur genoemd worden. Na maanden wachten wordt de nieuwe richtlijn betreffende de parodontale screening, diagnostiek en behandeling in de algemene praktijk gepresenteerd. Natuurlijk worden alle lezingen en workshops gehouden vanuit een wetenschappelijke insteek en door ervaren sprekers, zoals u van onze vereniging gewend bent.

Ronald de Boer
Voor de afsluiting van het congres zorgt een bijzondere gast: niemand minder dan Ronald de Boer vertelt over zijn ervaringen binnen het Nederlands voetbalelftal. Over teamwork gesproken.
 
Voor de uitgebreide informatie met betrekking tot het  programma, ( plenair programma, parallelsessies  één, twee, drie en vier , verwijzen we u naar de betreffende pagina's via de link.

Privacy Polis     Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl