Fundamenteel online

'On the Edge': inspirerend NVvP Voorjaarscongres 2017

 

31 maart 2017, Cinemec Ede


Ontdek de grens tussen cariës en parodontitis!

Uw dagelijkse werk is grotendeels gecentreerd rondom twee aandoeningen: cariës en parodontitis. Beide vertonen overeen- komsten en natuurlijk ook verschillen, maar waar liggen nu precies de grenzen? Welke factoren spelen hierbij een bepalende rol? En wat kunt u met die kennis in uw praktijk?

In de recente twaalfde EFP workshop, die in samenwerking met de European Organisation for Caries Research (ORCA) was georganiseerd, formuleerde de fine de fleur op wetenschappelijk gebied van Europa de ‘state of the art’ inzake de relatie tussen cariës en parodontitis. De uitkomst van deze workshop staat centraal tijdens het komende NVvP voorjaarscongres van 2017.

On the Edge: de onderwerpen

Tijdens dit congres kome nin vier lezingen vier aspecten van deze twee processen aan bod. Hoe beïnvloeden biofilm, lifestylefactoren en leeftijd de orale gezondheid? Wat heeft dit voor gevolg voor onze aanpak van cariës en parodontitis? Boeiend voor elke tandarts en mondhygiënist: de opgedane kennis is direct klinisch toepasbaar.

Grenzeloos inspirerend

Bent u benieuwd waar de grens tussen cariës en parodontitis in úw praktijk ligt? Kom naar ‘On the Edge’ voor een grenzeloos inspirerende kennisupdate!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

 


Privacy Polis     Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn  T 0229 540 148  E info@nvvp.org

Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn 
T 0229 540 148  F 0229 543 467 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl