Gezond fundament

Oproep kandidaten voor NVvP - Oral B® - Onderzoeksprijs | Undergraduate Award en Post graduate Award

NVvP-Oral-B® onderzoeksprijs

Is te winnen door: in Nederland werkzame onderzoekers, lid van de NVvP. 
Voor een onderzoek dat: betrekking heeft op het vakgebeid van de parodontologie in de breedste zin en dat vanuit Nederland in de afgelopen twee jaar in de internationale Engelstalige literatuur gepubliceerd - ofwel voor publicatie geaccepteerd - is. De winnaar ontvangt: €2250,-
 

NVvP Under-graduate Award

Is te winnen door: in Nederland studerende bachelor of masterstudenten in de tandheelkunde, die student-lid zijn van de NVvP op het moment van de aanvraag. Zij moeten een scriptie of een klinisch profiel hebben geschreven in het vakgebied van de parodontologie in het laatste academisch jaar voorafgaand aan de prijsuitreiking.
Is ingesteld voor: een scriptie of een uitzonderlijke prestatie tijdens een klinisch profiel in het vakgebied van de parodontologie.
De winnaar ontvangt: gratis toegang tot het betreffende NVvP-congres, een certificaat en €500, te besteden aan een parogeralateerd congres of boek.
 

NVvP Post-graduate Award

Is te winnen door: In Nederlands studerende deelnemers van het Postgraduate Masters Programme in Oral Health Sciences Periodontology in de tandheelkunde, die student-lid zijn van de NVvP op het moment van de aanvraag.
Is ingesteld voor: een scriptie geschreven in het vakgebied van de parodontologie en/of peri-implantaire aandoeningen en ingediend voor het eindexamen.
De winnaar ontvangt: gratis toegang tot het betreffende NVvP-congres, een certificaat en €1000, te besteden aan een parogerelateerd congres.
 
 
 

Privacy Polis     Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum  T 06 40 68 25 26  E info@nvvp.org

Secretariaat: Molenweg 4  9967 TG Eenrum 
T 06 40 68 25 26 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl