Fundamenteel online

Uw nieuwe hoofdredacteur: Thijs de Jong

Na Hans Rodenburg, Erwin van der Zee, Jan Tromp, Jan Jansen, Gerard Voerman en Hankie Bulthuis heb ik de eer om uw nieuwe hoofdredacteur te zijn. Nadat ik vorig jaar al bij het NVvP-bestuur had aangegeven graag iets voor de vereniging te willen doen, kreeg ik enkele maanden terug de vraag of ik ‘Fundamenteel wilde doen’. Dat wilde ik zeker! Ik lees de nieuwsbrief altijd en vind het een verrijking van mijn vak om er op meerdere fronten mee bezig te zijn.

De functie van hoofdredacteur kwam vrij nadat Hankie Bulthuis besloten had om het stokje door te geven. Gedurende de afgelopen tien jaar heeft zij deze functie met verve bekleed, een bijzondere prestatie waarvoor zij tijdens de afgelopen ALV uitvoerig is bedankt. In de volgende Fundamenteel blikt zij terug op die tien jaar Fundamenteel.

Ik kijk ernaar uit om, samen met de redactie, vormgever en het bestuur van de vereniging, vele interessante nieuwsbrieven te gaan maken. Daartoe zal ik eveneens samenwerken met Nicky Beukers, nieuw NVvP-bestuurslid met de social media in haar portefeuille.

Heeft u bij het lezen van Fundamenteel opmerkingen of suggesties? Aarzel niet, uw reactie is welkom.

Thijs de Jong,
parodontoloog

Naam: Thijs de Jong
Leeftijd: 35 jaar
Beroep: parodontoloog NVvP
Werkzaam: 2 dagen per week in PPI Hoorn, 1 dag per week bij een praktijk in Amsterdam & 2 dagen per week bij ACTA als docent (o.a. voor het klinisch profiel Parodontologie met 6e jaars studenten)
Verricht onderzoek: naar de relatie tussen flavonoïdes en vitamine C bij parodontitispatiënten
Nevenfuncties: bestuurslid Stichting Vrienden van de Sint Bavo Koren
Hobby’s: pianospelen, zingen
Wordt enthousiast van: lekker eten
Levensmotto: “Probeer altijd het nuttige met het aangename te verenigen”.
 
 

Voor deze editie van Fundamenteel leverde Thijs de casus aan, bestemd voor de rubriek Uit de paropraktijk. U vindt deze casus  hier. In de volgende Fundamenteel blikt Hankie Bulthuis terug op haar tienjarig hoofdredacteurschap van Fundamenteel.


 


Privacy Polis     Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn  T 0229 540 148  E info@nvvp.org

Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn 
T 0229 540 148  F 0229 543 467 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl