Fundamenteel online

Wat is úw top 5?

Vindt u dat nieuw onderzoek zou moeten gaan over de relatie tussen mondgezondheid en algemene gezondheid, mondzorg bij kinderen, preventie of bijvoorbeeld de beste behandeling van pijnklachten? Geef uw mening in een speciale enquête en help zo mee om de Kennisagenda Mondgezondheid samen te stellen.
 
De Kennisagenda Mondgezondheid is een lijst met de onderwerpen voor toekomstig mondzorgonderzoek, gebaseerd op de belangrijkste knelpunten uit de dagelijkse praktijk van patiëntenzorg.
Door het invullen van deze enquête beslist u mee waar toekomstig onderzoek in de mondzorg over moet gaan. Zo kan toekomstig onderzoek helpen bij het nemen van behandelbeslissingen en de kwaliteit van patiëntenzorg verbeteren.
 

Prioriteren

In een eerdere enquête hebben mondzorgprofessionals onderwerpen voor toekomstig onderzoek aangedragen. Nu willen we graag weten welke onderwerpen voor mondzorgprofessionals het belangrijkste zijn. Doe daarom (opnieuw) mee en kies uw belangrijkste onderwerpen.
Ga naar Kennisagenda Mondgezondheid - Enquête en vul de enquête in. Invullen kost ongeveer 15 minuten en kan tot en met 20 december 2017.
 
Voor meer informatie over het project Kennisagenda Mondgezondheid? Kijk op www.mondzorg2020.nl en volg ons op Facebook www.facebook.com/kennisagendamondgezondheid
 
 

Privacy Polis     Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn  T 0229 540 148  E info@nvvp.org

Secretariaat: Postbus 34  1633 ZG Avenhorn 
T 0229 540 148  F 0229 543 467 
E info@nvvp.org

© NVvP | Realisatie: Makari.nl