Een gezonde basis

Paro-behandeling gelukt, element verloren

  • vanaf € 35,00 incl. BTW
Paro-behandeling gelukt, element verloren

U kunt de webinar gedurende 2 weken terugkijken. De link naar de webinar ontvangt u binnen een werkdag per mail na het afronden van uw bestelling.

Let op: Bent u lid, log dan eerst in alvorens uw bestelling te plaatsen. 


Prof.dr. M-C. Huysmans en Dr. R.Z. Thomas (parodontoloog NVvP - Arnhem, Groningen) voeren de discussie over het ontstaan van wortelcariës.

Een effectieve parodontale behandeling biedt ons de kans om zo veel mogelijk gebitselementen van de patiënt te behouden. De patiënt is blij en wij zijn trots! En toch verliezen patiënten daarna soms elementen. "Waarom gaat het mis als ik zo goed poets?”, vraagt de patiënt zich af. Het antwoord is dat het gereduceerde parodontium, gezond of niet, een nieuw risico vormt voor het gebit, namelijk het ontstaan van wortelcariës. Hoe vaak komt het voor? Wat zijn de oorzaken, risico's, de meest voorkomende lokaties en wat zijn mogelijkheden voor therapie? Helpt het boren of vergroot het juist de schade? Welke producten zijn voor de preventie en welke voor de curatieve behandeling van dit lastige probleem? Antwoorden worden in deze webinar door de twee experts uitgebreid toegelicht. 

Onderstaande prijzen zijn incl. BTW 
  Lid   Niet lid
   € 35,00    € 65,00