Hard aan het werk

  • 26 jun. 2020
Hard aan het werk

Het webinar over de nieuwe Richtlijn Parodontologie in de Algemene Praktijk op 22 april j.l. is zeer druk bezocht en leverde vele positieve reacties op. Extra reden voor de NVvP om op 9 juli aanstaande opnieuw een webinar te plannen, dit keer ter verduidelijking van de nieuwe classificatie van parodontitis. Meldt u binnenkort aan, dan kent de classificatie voor u straks echt geen geheimen meer. Het is trouwens niet het enige waar we ons de afgelopen tijd mee hebben beziggehouden.

Het webinar is slechts één van de manieren waarop de NVvP haar leden in deze tijden zo goed mogelijk terzijde wil staan. Achter de schermen wordt bijvoorbeeld tevens hard gewerkt aan het vernieuwen van onze website. Ook de voorbereidingen voor ons NVvP Najaarscongres op 27 november aanstaande zijn vooralsnog niet stilgelegd. Houdt u deze datum vrij in uw agenda? Zodra er meer nieuws is, melden we u dat natuurlijk.

Ondertussen zijn wij allen al weer een aantal weken in de praktijk aan het werk. Dat is fijn, maar kost ook extra energie. De omstandigheden zijn anders dan voorheen en dat zal voorlopig wel zo blijven. Bijkomen tijdens een lekkere zomervakantie? Voor menigeen is dat op dit moment nog maar de vraag. Ik hoop dat u desondanks een prettige manier vindt om nieuwe energie op te doen. Een rustige zomer gewenst!

 

Ilara Zerbo, voorzitter NVvP-bestuur