Een gezond fundament

Word lid

De vereniging heet ieder nieuw lid bijzonder graag welkom.
Het NVvP-lidmaatschap biedt talloze voordelen: u houdt uw wetenschappelijke kennis op ons vakgebied up-to-date en u krijgt regelmatig actuele informatie over de algemene ontwikkelingen in de parodontologie. Als lid heeft u snel en eenvoudig toegang tot waardevolle informatiebronnen, zoals onze Nieuwsbrieven en de 'exclusief voor leden toegankelijke' pagina's van onze website.

Natuurlijk betaalt u als NVvP-lid een lagere toegangsprijs voor de NVvP-congressen en krijgt u aantrekkelijke kortingen op bijv. vaktijdschriften en foldermateriaal. U bent bovendien verzekerd van een krachtige belangenbehartiger richting overheid en zorgverzekeraars. De NVvP neemt deel aan de EFP en werkt zo ook op internationaal gebied mee aan de verdere ontwikkeling van de parodontologie in al haar facetten. Kortom: met uw lidmaatschap heeft u niet alleen zelf diverse voordelen, maar versterkt u tevens het fundament van onze vereniging.
Als tandarts krijgt u automatisch toegang tot de digitale JCP (Journal of Clinical Periodontology) via de EFP. Als mondhygienist heeft u hierin de keuze met of zonder de digitale Journal of Clinical Periodontology.

U kunt het eerstkomende NVvP-congres meteen al veel voordeliger bijwonen. Voor meer informatie over de voordelen van een lidmaatschap kunt u contact opnemen met het secretariaat.

Lidmaatschapstype