Prof. dr. B. Loos ontvangt prestigieuze IADR Distinguished Scientist Research in Periodontal Disease Award 2021

  • 25 jul. 2021
Prof. dr. B. Loos ontvangt prestigieuze IADR Distinguished Scientist Research in Periodontal Disease Award 2021

Prof. dr. Bruno Loos ontvangt prestigieuze prijs van de IADR, te weten de IADR Distinguished Scientist Research in Periodontal Disease Award 2021, gesponsord door Colgate-Palmolive Company. De commissie benadrukt dat Bruno een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan het onderzoek naar mondgezondheid.

Bruno is zeer vereerd, dankbaar en verheugd met deze prijs. Het is de kroon op zijn werk van een lange periode van onderzoek bij ACTA. Vele MSc-studenten, promovendi, collega's en ondersteunend personeel hebben hieraan bijgedragen, en hij hoopt dat dat ook op hen zal afstralen. Meer informatie over deze meeting is te vinden op de website van de IADR

IADR
De International Association for Dental Research is een nonprofit organisatie met wereldwijd meer dan 11.400 leden. De IADR richt zich op 1) het wereldwijd ondersteunen van onderzoek en vergroten van kennis inzake mondgezondheid, 2) het ondersteunen en vertegenwoordigen van de gemeenschap die zich bezighoudt met mondgezondheid en 3) het faciliteren van communicatie en de toepassing van de onderzoeksresultaten.
Meer weten: www.iadr.org